Voor veel ondernemers is de wereld van belastingen een heel struikelblok. Daarom zijn wij van Administratiekantoor de Beer er om u te helpen met het beste fiscaal advies. We helpen u om fiscaal voordelig te ondernemen, aftrekposten te benutten en investeringen aan te raden.

Het nut van professionals

Als ondernemer heeft u snel ondervonden dat het inzetten van specialisten veel meer voor- dan nadelen heeft. Dit is omdat wij als professionals ons kunnen focussen op ons vakgebied. In de dynamische fiscale wereld geeft dit u tal van onschatbare pluspunten.

Net omdat de regelgeving over belastingen steeds verandert, is het voor u als ondernemer de moeite niet waard om dit zelf steeds op te volgen. Door uw eigen boekhouding te doen, mist u vaak veel kansen of hebt u stress wanneer de deadline weer nabij is. Wij zijn altijd op de hoogte van alle aftrekposten die u kunt gebruiken en veel meer.

Besteed uw boekhouding uit

Administratiekantoor de Beer staat voor u klaar om de last die alle verschillende belastingen met zich meebrengen van uw schouders te lichten. Wij helpen u met het digitaliseren van uw administratie en zorgen dat deze overzichtelijk en helder is.

Hiernaast kunnen we uw btw-aangifte, aangifte vennootschapsbelasting, aangifte dividendbelasting, tussentijdse rapporten en jaarrekeningen verzorgen. Dit allemaal boven op het onbetaalbare fiscale advies dat er voor zorgt dat u als ondernemer de juiste beslissingen kunt nemen van een economisch standpunt.

Neem snel contact met ons op zodat we u steun kunnen bieden op het gebied van belastingen en administratie.